Novetats:

 

MATRÍCULA 2010-2011

Us recordem que el període de matrícula per als xiquets i xiquetes de nou ingrés al centre per al curs 2010/2011, és el següent:

 

- Presentació de sol·licitud de matrícula.           

Del 4 al 14 de Maig, en la secretaria del centre.

JA PODEU PASSAR PER LA SECRETARIA DEL CENTRE PER ARREPLEGAR

la carpeta DE MATRÍCULA (on tindreu tota la documentació necessària )


Si teniu algun dubte, no deixeu de preguntar-ho en la secretaria del centre

Tfn: 962432539- 962435149

*   *   *   *   *   *   *   *   *   *   *   *


SI VOLEU MATRICULAR AL VOSTRE FILL/A, SI TENIU FAMILIARS, AMICS, VEÏNS QUE PENSEN MATRICULAR ALS SEUS FILLS/FILLES , COMUNIQUEU-LI AQUESTA CIRCULAR I CONVIDEU-LOS A VISITAR I CONÈIXER EL CENTRE.

 

 

 REVISTA ESCOLAR " CRESOL"

Estem treballant en la confecció de la revista escolar CRESOL que publiquem tots els anys en el mes de Maig. Intentem que siga una revista d'escola on reflecteix la vida escolar, les activitats, les opinions de tots/tes al llarg del curs escolar. Significa plasmar en paper aquelles coses significatives que representen el dia a dia de la nostra escola. Els xiquets/tes, els/les mestres , els pares i mares i quants estiguen interessats en expressar la seua opinió o col·laboració tenen l'oportunitat de fer-ho a través d'aquesta revista que posteriorment volcarem en la nostra pagina web.

Hi han molts assumptes, temes que ens interessen i sobre els que podem opinar lliurement. Sols cal posar-se a escriure.

Podeu fer arribar les vostres col·laboracions a través dels vostres fills/es, de la Secretaria del Centre, del e/mail de l'escola o de qualsevol mestre/a, a través de l'AMPA o a través del BLOG de la nostra pagina web.

Animeu-se


PROGRAMA EUROPEU "COMENIUS 2011"

El proper curs 2010-2011 iniciarem un nou projecte europeu amb 11 paisos europeus( Itàlia, Rumania, Turquia, Polonia, Anglaterra, etc ) amb un tema de treball :"Descobrint l'humanisme en cada racò d'Europa" sobre el coneixement i descobriment de les arrels de cada un dels pobles que participem en aquest projecte enriquidor i il·lusionant.

Informarem adequadament de les activitats a realitzar i ja us demanem col·laboració i participació en totes aquelles accions que hem de desenvolupar.

Aquest ja serà el tercer projecte europeu en el que participem i l'experiència passada ens motiva per potenciar encara més aquesta participació.

TROBADA D'ESCOLES EN VALENCIÀ- MANUEL

El proper dia 25 d'Abril ens reunirem a MANUEL en la Trobada d'escoles d'ensenyament en valencià de la Ribera. Com ja fa molts anys, participem conjuntament mestres i pares/mares en les diferents activitats que s'han programat. Nosaltres estarem en un taller interessant i divertit per als xiquets/es que vullgen acudir.

És una jornada lúdica interessant a la que no podeu faltar.

Xics, xiques, pares i mares i mestres TOTS A MANUEL EL DIA 25 D'ABRIL.

Animeu-se